Вход
Добре Дошъл!
0.00лв.
0
75.00лв. до безплатна доставка
Начало > ЗДРАВЕ И ТОНУС > HAYA LABS > Ashwagandha KSM-66 / 90 Caps
HAYA LABS
Ashwagandha KSM-66 / 90 Caps
Ashwagandha KSM-66 e хранителна добавка, която използва силата на най-висококонцентрирания екстракт от корен на ашваганда, известен като KSM-66. Ако търсите естествен начин за повишаване на жизнеността, намаляване на стреса и подобряване на метаболизма, вземете Ashwagandha KSM-66.

Предимства:

Намалява стреса и тревожността
Подобрява паметта и фокуса
Повишава енергийните нива
Допринася за по-добра физическа издръжливост
Поддържа имунната система
Насърчава хормоналния баланс
Подобрява качеството на съня
Намалява възпаленията в тялото
 
Екстрактът KSM-66 е признат за най-мощната и чиста форма, която съществува, като гарантира, че получавате максималните ползи от ашвагандата с всяка доза. Тя има способността да подпомага имунната функция, насърчава хормоналния баланс и да подобрява качеството на съня. 

Ashwagandha KSM-66 е премиум добавка, предназначена да донесе баланс и хармония на вашето тяло и ум. Ашвагандата е древна лечебна билка, известна със своите адаптогенни свойства, което означава, че помага на тялото ви да се адаптира към стреса и да поддържа хомеостаза.

Приемането на Ashwagandha KSM-66 е като да дадете на тялото си успокояваща и енергизираща прегръдка. Тази хранителна добавка действа, като регулира реакцията на тялото към стреса, намалява нивата на кортизол и насърчава усещане за спокойствие и релаксация. Този адаптоген също така подпомага здравето на мозъка, като подобрява паметта, фокуса и когнитивните функции. Не само умът ви ще се възползва, тази мощна билка повишава физическата издръжливост и енергийните нива, което я прави фаворит за всеки един човек в това забързано ежедневие.
 
Една доза: 1 капсула
Дози вопаковка: 90
Препоръчителен прием: 1 доза на ден
коментари за HAYA LABS Ashwagandha KSM-66 / 90 Caps / напиши коментар
0.0
ефективност
0.0
качество
0.0
цена
0.0
вкус
0.0
разтворимост
0.0
Име
E-Мейл
Телефон
Вашето запитване
Поръчка и доставка
Условия на ползване
За нас
Информация за търговци
За клиенти на едро
Контакти
0882830068
[email protected]
Медия
Медия
©2024 Haya Labs ®. Всички права запазени. | Условия на ползване | Мобилна версия