Вход
Добре Дошъл!
0.00лв.
0
20.00лв. до безплатна доставка
Начало > Витамини и минерали > HAYA LABS > ULTIMATE BEAUTY STACK
HAYA LABS
ULTIMATE BEAUTY STACK
Стакът съдържа следните продукти:
Последно разгледани
ULTIMATE BEAUTY STACK вeчe e тyĸ и cъдъpжa тpи oт нaй-cтpaxoтнитe пpoдyĸти зa пoдoбpявaнe видa нa ĸoжaтa и oбoгaтявaнe opгaнизмa c нaй-нeoбxoдимитe витaмини и минepaли, от които се нуждае всяка дама!


Предимства:

Здрави и красиви нокти
Подобрява еластичността и здравината на косата
Силно антиоксидантно и имуностимулиращо действие
Подпомага ставното здраве
Подобрява еластичността на кожата
Поддържа подхранването на хрущяла и костите
Необходим за синтеза на мастни киселини    
Подпомага превръщането на храната в енергия


В този промоционален пакет добавихме три страхотни продукта, които да задоволят нуждите на всяка съвременна жена - по-хубав вид на кожата, косата и ноктите, подобрена дейност на костите, ставите и хрущялите!
Но нека оставим продуктите да говорят сами за себе си:


*Haya Labs - Biotin
Биотинът е коензим, действащ в комбинация с витамини. Той е необходим за метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините.
Под формата на коензим участва в много процеси и се оползотворява от всяка клетка в организма. Биотинът е от особено значение за растежа и деленето на клетките. Също така, той участва във формирането и поддържането на химичните структури на кератина - основния протеин, от който са изградени косата и ноктите.

*Haya Labs - Hair, Skin, and Nails
Тази специална формула е разработена така, че да снабдява организма с всички важни за здравето на кожата, косата и ноктите вещества. Формулата подобрява еластичността на кожата, заздравява ноктите и подхранва косата. Добавката подпомага изграждането на колаген и кератин, а те са основните структурни елементи на ноктите, косата и кожата. Също така, се осигурява тяхната защита от вредни фактори като слънце, вятър, замърсяване, стрес и хранителни дефицити.

*Haya Labs - Collagen
Колагенът е най-разпространеният протеин при бозайницитe и е основен компонент на съединителната тъкан в организма. Хрущялът, връзките, сухожилията, костите и кожата са основно изградени от него. В кристална форма, той присъства в роговицата и лещите на окото. Заедно с кератинa, колагенът е отговорен за еластичността на кожата и силата. Той играе роля в развитието на тъканите и подсилването на кръвоносните съдове.

При ензимна хидролиза на колагенова тъкан се получава хидролизиран колаген. Това е процес, при който белтъкът се раздробява на малки биоактивни пептиди с ниско молекулярно тегло, представляващи аминокиселини в лесно смилаема и напълно усвоима форма. Те предоставят възможност на човешкото тяло да функционира правилно.

Зарадвайте любимата с този промо стак!
	
Последно разгледани
коментари за HAYA LABS ULTIMATE BEAUTY STACK / напиши коментар
Последно разгледани
0.0
ефективност
0.0
качество
0.0
цена
0.0
вкус
0.0
разтворимост
0.0
Последно разгледани
Име
E-Мейл
Телефон
Вашето запитване
Поръчка и доставка
Условия на ползване
За нас
Информация за търговци
За клиенти на едро
Контакти
0875314995
[email protected]
Медия
Медия
©2021 Haya Labs ®. Всички права запазени. | Условия на ползване | Мобилна версия