Вход
Добре Дошъл!
0.00лв.
0
75.00лв. до безплатна доставка
За Нас
За Haya Labs

HAYA LABS е основана през 2011 г. и през последните години бързо се утвърждава като световен производител и дистрибутор на висококачествени хранителни добавки за здравето, красотата и спорта.

Компанията работи единствено със сертифицирани  фабрики и производствено оборудване и си сътрудничи с найдобрите лаборатории по света. Висококачествените из-ходни суровини за разработката на суплементите се набавят от найдобрите доставчици в световен мащаб. Доказателство за чистотата на продуктите, за безкомпромисното качество и стриктния контрол над производствения процес са множеството награди и сертификати.

Човешкото тяло е сложен биомеханизъм, който се нуждае от прецизно подбрани комбинации от вещества, за да реализира и оп-тимизира максималния си потенциал. Иновативният подход и стремежът към развитие са основни градивни елементи в амбицията на HAYA LABS да задоволи всички потребности на своите клиенти. Портфолиото на компанията обединява над 300 продукта от найвисоки клас и качество. Специално разработените формули на HAYA LABS са подходящи за хора, които се стремят към постигане на подобро здраве и балансиран стил на живот, за хора със здравословни проблеми, за активно спортуващи.

Продуктите на HAYA LABS са верен партньор на всеки, който се стреми към здравословен и хармоничен начин на живот. Екипът на компанията залага на активни съставки с натурален произход, за да

разкрие тайните на природата и да предостави на клиентите си ползите от множеството положителни ефекти на натуралните екстракти.

HAYA LABS предлага и суплементи за спортисти от всички нива – професионалисти и любители. И тъй като атлетите имат високи изисквания и преследват конкретни върхови постижения, с всеки продукт от богатото си портфолио компанията дава отговор на техните нужди.

Едва за няколко години HAYA LABS успя да спечели доверието на хиляди клиенти по целия свят и да се наложи като символ на безкомпромисно качество.

 

Нашата мисия

„Нашата мисия е да помагаме на милиони хора навсякъде по света да подобрят качеството си на живот и да повишат удовлетвореността си от всекидневието, като ги насърчим да живеят здравословно и да се грижат за своите тела. За да се справим с това предизвикателство ние разработваме продукти, които не само оказват подкрепа за здравето и

спортните цели, но и са произведени с най-чистите суровини. Работим само с най-добрите експерти и никога не правим компромис с технологичния процес. Нашата цел е да осигурим здравословни и безопасни хранителни добавки за Вашите нужди. Ето защо нашата компания инвестира в множество про-учвания и използва най

новите и иновативни технологии на производство. Както служителите, така и клиентите на HAYA LABS, споделят тази мисия. Заедно ние сме партньори за един по-добър живот.”

Благодарим Ви за доверието!
Нови продукти
HAYA LABS
Super Greens
Поръчка и доставка
Условия на ползване
За нас
Информация за търговци
За клиенти на едро
Контакти
0882830068
[email protected]
Медия
Медия
©2024 Haya Labs ®. Всички права запазени. | Условия на ползване