Вход
Добре Дошъл!
0.00лв.
0
75.00лв. до безплатна доставка
 
Избрани филтри / Изчисти
Съставки
покажи всички съставки
Здравни проблеми
Информация
Витамин Е
Първоначално витамин Е се е считал за мазнина, извличана от растенията. Витамин Е е есенциален витамин, което означава, че тялото не може да го произвежда и следователно е необходим ежедневен прием чрез храна или Продукта е. Витамин Е е мастноразтворим витамин, в тялото той се съдържа в клетъчните мембрани.

Витамин Е е общо наименование на група комплексни химикали, наречени токотриеноли и токофероли (алфа, бета, гама и делта токофероли). Алфа токоферола е най-важен за човешкият организъм. Основното действие на витамин Е е като антиоксидант, предпазващ от действието на свободните радикали в човешкото тяло. Витамин Е подобрява функциите на имунната система.
Витамин Е подпомага функцията на сърдечносъдовата система.

Храни, които са богати на витамин Е: пълнозърнест хляб, зеленолистни зеленчуци, пшеничен зародиш, пчелен прашец и растителни масла. Високи дози витамин Е (над 1200 IU дневно) може да са опасни ако имате високо кръвно налягане.
Всички продукти (2)
Страница:
HAYA LABS
Хранителна формула със 100% натурален витамин Е, който поддържа здравето на мускулите и нервната система. Предимства:     Мощ
25.00лв.
 
HAYA LABS
Хранителнат формула със 100% натурален витамин Е, който поддържа здравето на мускулите и нервната система. Предимства: Moщeн aнтиoĸcидaнт
27.00лв.
 
Всички продукти (2)
Страница:
Поръчка и доставка
Условия на ползване
За нас
Информация за търговци
За клиенти на едро
Контакти
0882830068
[email protected]
Медия
Медия
©2024 Haya Labs ®. Всички права запазени. | Условия на ползване | Мобилна версия